Moreel Leider

Wie is…Antoinette Alma

is docent en trainer. Daarnaast ontwikkelt zij onderwijs voor Hogeschool Windesheim. Kerngebieden zijn digital marketing, privacy, wetgeving, ethiek en persoonlijk leiderschap. Het Hot Topic in het Marketingfacts Jaarboek 2021-2022 over ‘moreel leiderschap’ is van haar hand. 

Ook is Antoinette binnen de hogeschool betrokken het bij innovatieteam van Windesheim met bijzondere aandacht voor het thema diversiteit en inclusie in het onderwijs.

Wie is… Nick Nijhuis

is eigenaar en digital marketeer binnen zijn eigen bureau NickLink. Hij helpt bedrijven met (morele) marketingkeuzes en het effectief uitvoeren daarvan.  Ook ondernemers in digital marketing voor onder andere Google. 

Daarnaast is hij docent en ontwikkelt hij onderwijs voor Hogeschool Windesheim. Kerngebieden zijn digital marketing, privacy, wetgeving, ethiek en persoonlijk leiderschap. Het Hot Topic in het Marketingfacts Jaarboek 2021-2022 over ‘moreel leiderschap’ is van zijn hand. Nick heeft NIMA-C, is examinator NIMA Digital Marketing B en voorzitter van NIMA Regio Oost.